ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH

Σχετικά με την έκθεση
Πληροφορίες Eκθετών
Πληροφορίες Eπισκεπτών
Λίστα Eκθετών
Κατάλογος Εκθετών
Παράλληλες Εκδηλώσεις
Πρόσβαση
Δελτία Τύπου
Eπικοινωνία

 
 
Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου


 

Aθήνα, 6 Νοεμβρίου 2017

 

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & EΡΓΑΣΙA

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB-FESTIVAL 2017

11 – 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΪΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΗΝΑ

13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Tα πάντα για την εκπαίδευση και την εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η Διεθνής Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε έρχεται την κατάλληλη στιγμή, με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ανεύρεση εργασίας να αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες της νέας γενιάς.

Το σημαντικότερο γεγονός για την εκπαίδευση και την εργασία τόσο για την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, παρουσιάζεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊδας (Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Νοεμβρίου) αλλά και στην Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου) στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ, η μοναδική διοργάνωση στον τομέα της, που γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά της, προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Παγιώνει την ηγετική θέση της στα κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και επιπλέον συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις της Ευρώπης.

Όπως πάντα η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα και μια πλήρη ενημέρωση στους νέους μαθητές ή φοιτητές αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου μάθησης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 

Στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ, που τελεί απο την ίδρυση της υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, συμμετέχουν Eλληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Σχολές, ΙΕΚ, Kέντρα Ξένων Γλωσσών, ΚΕΚ, Πρεσβείες, Φορείς, Εκδότες, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, σε μια δύσκολη εποχή για τις σχέσεις μας με το εξωτερικό, η παρουσία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από 12 διαφορετικές χώρες.

 

Η έκθεση πλαισιώνεται από το «Σταδιοδρόμιο-Job Festival» ένα παράλληλο πρόγραμμα που προσφέρει στους νέους μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν την εργασία και το επιχειρείν. Το πρόγραμμα πλούσιο τόσο σε θεματολογία όσο και δραστηριότητες παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα, όπως η εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι τάσεις της αγοράς, ο επαγγελματικός προσανατολισμός κ.α. Παράλληλα καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου θα αναλύσουν συναφή θέματα όπως και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους επισκέπτες.

 

Η είσοδος στην έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ και στο ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-Job Festival είναι δωρεάν.
Υπο την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

 

Χορηγοί: Pizza Fan, Employ και University Fairs.com

Χορηγοί επικοινωνίας: eduadvisor.gr, look4studies.com, studysmart, xpat

Χορηγός Ψυχομετρικών Εργαλείων: Employ

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες www.ekpaidefsi.gr :

τηλ. 210 92 21 254

marketing@ekpaidefsi.gr